HandBoogSchutterij
Almere

zoek in de website

Aanschaf materiaal


Bij aanvang van de introductiecursus moet er wel eigen beschermingsmateriaal, tab, vingersling, armbeschermer en kledingbeschermer, aangeschaft worden (kosten plusminus € 40 - 60). Bij de eerste les is het mogelijk om deze materialen bij de vereniging aan te schaffen.

Na de introductiecursus kan en mag de jeugd het 1e jaar gebruik maken van de clubbogen en pijlen. Daarna zal de eigen boog en pijlen aangeschaft dienen te worden. Voor de volwassenen is deze termijn 3 maanden. Daarna is de mogelijkheid om tegen een, door het bestuur vastgestelde,  huurprijs gebruik te blijven maken van de clubboog en clubpijlen.

Adspirant leden die zonder introductiecursus lid worden van de vereniging en nog niet over eigen materialen beschikken dienen wel bij aanvang beschermingsmateriaal aan te schaffen, en betalen direct een, dor het bestuur vastgestelde, huurprijs voor het gebruik van de clubboog en clubpijlen. 

 De aanschaf van de materialen is bij diverse winkels in Nederland te doen. De dichtstbijzijnde winkel is die van Peter Elzinga in Almere Buiten.

Ook internet biedt mogelijkheden. Maar zonder gedegen kennis van het materiaal is dit af te raden omdat je niet weet wat er eventueel met de boog is gebeurd en of de boog “geschikt” is voor u als schutter.
Voor materiaal vereisten is het aan te raden om advies in te winnen bij de trainer (af te raden om op zonder veel schietervaring via marktplaats te kopen).

Volg-ons-op-Facebook-Banner
instagram-logo

Forum Nieuws

elzinga

NIX18

nix_web
tijdens wedstrijden en trainingen
voor alle aanwezigen 

Bezoekers

Vandaag5
Gisteren32
Deze week37
Alle252430

feestje / clinic

Een verjaardag feestje of kennis maken met de handboogsport? Het kan bij de HBSA. Kijk hier wat mogelijk is.

contact

secretaris@hbsa.nl
penningmeester@hbsa.nl

Postadres:
Handboogschutterij Almere
Box A6832
Keurenplein 41
1069 CS Amsterdam

Kvk nummer: 40656131

Adres hal/veld

Bezoekadres:

Trekweg 2
1338 GA Almere-Buiten

036-5323549
Niemand aanwezig? Spreek wat in, we bellen terug